Gabrijela Fleischman

Rojena v Ljubljani. Filmska oblikovalka maske.

Filmografija

Oblikovalka maske
Vaje v objemu (2012) igrani
Vandima (2012) igrani
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
9:06 (2009) celovečerni igrani film
Trdinov ravs (2005) celovečerni igrano-dokumentarni TV film
Valček za 4 (2005) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Solzice (2004) študijski igrani film
Šelestenje (2002) celovečerni igrani film
Dvojne počitnice (2001) TV nadaljevanka
Jezero (2000) diplomski igrani film
Milagros (2000) diplomski igrani film
Otrok Istre - Andrea Antico da Montana (2000) kratki dokumentarni TV film
Kreplje na Krasu (2000) kratki igrani film
Lesi se vrača (2000) kratki igrani film
Kratka himna domovini (1999) kratki igrani film
Blues za Saro (1999) celovečerni igrani film
Brezno (1998) celovečerni igrani film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Zrakoplov (1993) celovečerni igrani film
Srčna dama (1991) celovečerni igrani film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Umetni raj (1990) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Coprnica Zofka (1989) celovečerni igrani film
Nekdo drug (1989) celovečerni igrani film
Bronasti vijak (1988) TV nadaljevanka
Zločinci (1987) TV igra