Samo Jurca

Filmografija

Oblikovalec zvoka
Čevljarna (2017) študijski igrani
500 let (2017) študijski igrani
Sestreljeni (2017) študijski dokumentarni
Nara Petrovič = človek (2016) dokumentarni
Konec (2016) celovečerni dokumentarni film
Sotto (2016) eksperimentalni
Smeh (2015) dokumentarni
Rejnica (2014) kratki dokumentarni film
Tujca (2014) igrani
Hiša odprtih rok (2014) študijski dokumentarni
100 točk (2013) študijski igrani
Messi se je poškodoval (2012) igrani
Divji vzhod (2012) študijski igrani
Božji otroci (2012) dokumentarni
Zvok
Wanted (2012) animirani