Nina Robnik

Filmografija

Izvršni producent
Igram, sem (2018) celovečerni igrani film
Producent
Čevljarna (2017) študijski igrani
Konec (2016) celovečerni dokumentarni film
Zamejen (2016) študijski dokumentarni
Vis-á-vis (2016) študijski dokumentarni
Odtisi (2016) študijski dokumentarni
Gospod golob (2016) študijski dokumentarni
Domov k spominu (2016) študijski dokumentarni
Slastni gnus (2016) študijski igrani
LJUBLJANA-MÜNCHEN 15:27 (2016) študijski igrani
Oropana duša (2016) študijski igrani
Jogi in škatla (2016) študijski igrani
Male ribe (2015) študijski igrani
Ognjeni fantje (2015) dokumentarni
Riot Ana (2015) igrani
Smeh (2015) dokumentarni
Csillag (2015) dokumentarni
Alex (2015) dokumentarni
Živalski vrt (2015) igrani
Na novo (2015) igrani
Nazaj (2014) igrani
Intima (2010) igrani