Lenča Ferenčak

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Dva Ena (2015) igrani
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Morje v času mrka (2008) celovečerni igrani film
1/2 (2006) študijski igrani film
Carmen (1995) celovečerni igrani film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Nobeno sonce (1984) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Peta zaseda (1968) celovečerni igrani film