Irena Felicijan

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Asistent režije
Lažnivka (1965) celovečerni igrani film
Kostumograf
Felix (1995) celovečerni igrani film
Pripovedke iz medenega cvetličnjaka (1991) TV nadaljevanka
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Kormoran (1986) celovečerni igrani film
Poletje v školjki (1986) celovečerni igrani film
Čas brez pravljic (1986) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Gorenčev vrag (1984) otroška TV nadaljevanka
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Oblaki so rdeči (1983) TV nadaljevanka
Dih (1983) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Mati (1981) TV igra
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film
Prestop (1980) celovečerni igrani film
Ubij me nežno (1979) celovečerni igrani film
Ko zorijo jagode (1978) celovečerni igrani film
Bele trave (1976) celovečerni igrani film
Povest o dobrih ljudeh (1975) celovečerni igrani film
Pomladni veter (1974) celovečerni igrani film
Let mrtve ptice (1973) celovečerni igrani film
Ko pride lev (1972) celovečerni igrani film
Maškarada (1971) celovečerni igrani film
Onkraj (1970) celovečerni igrani film
Rdeče klasje (1970) celovečerni igrani film
Sončni krik (1968) celovečerni igrani film
Maibritt, das M?Ťchen von den Inseln (1964) celovečerni igrani film
Peščeni grad (1962) celovečerni igrani film
Scenograf
Peščeni grad (1962) celovečerni igrani film