Blaž Arnič

Filmografija

Avtor glasbe
Flos, flos (1982) kratki dokumentarni film
Škola Vladimir (1961) kratki dokumentarni film
Selo Tijanje (1960) kratki dokumentarni film
Kala (1958) celovečerni igrani film
Trije spomeniki (1958) kratki dokumentarni film
Deset godina Narodne tehnike Jugoslavije (1956) kratki dokumentarni propagandni film
Tri zgodbe (1955) celovečerni igrani film
Ples čarovnic (1955) kratki igrani baletni film
Partizani in tisk (1949) kratki dokumentarni film
Tujega nočemo, svojega ne damo (1948) kratki dokumentarni reportažni film
Partizanske bolnice v Sloveniji (1948) kratki dokumentarni film
Filmski obzornik 29 (1948) kratki dokumentarni novičarski film