Vid Hajnšek

Rojen 1991. v Mariboru. Od leta 2010 študent filmske in televizijske režije na AGRFT.

Filmografija

Direktor fotografije
Konec (2016) celovečerni dokumentarni film
Nastopajoči
Izpit (2011) igrani
Režiser
Konec (2016) celovečerni dokumentarni film
Tujca (2014) igrani
Potenje morskega ježka (2014) študijski igrani
Franček in Otilija (2012) dokumentarni
Onkraj (2011) igrani
Scenarist
Konec (2016) celovečerni dokumentarni film
Potenje morskega ježka (2014) študijski igrani
Tujca (2014) igrani
Franček in Otilija (2012) dokumentarni
Onkraj (2011) igrani