Andrej Nagode

Filmografija

Montažer
Sanremo (2019) celovečerni igrani film
Hči Camorre (2018) dokumentarni
Igram, sem (2018) celovečerni igrani film
Odraščanje (2017) celovečerni dokumentarni film
Ribolov (2016) igrani
Dom ljubi dom (2016) dokumentarni
Srečno, Orlo! (2016) igrani
Konec (2016) celovečerni dokumentarni film
LJUBLJANA-MÜNCHEN 15:27 (2016) študijski igrani
Sotto (2016) eksperimentalni
Richard pride jutri (2015) dokumentarni
Stopnice (2015) igrani
Ljubezen na strehi sveta (2015) igrani
Julija in alfa Romeo (2015) igrani
Pot v raj (2014) igrani
Kdo in kaj (2012) dokumentarni
Izpit (2011) igrani
Snemalec zvoka
Izpit (2011) igrani