Domen Martinčič

Rojen leta 1992 v Trbovljah. Od leta 2010 študent na AGRFT, kjer študira filmsko in televizijsko režijo.Born in 1992 in Trbovlje. A student on AGRFT from the year 2010, where he studies Film and television.

Filmografija

Direktor fotografije
LJUBLJANA-MÜNCHEN 15:27 (2016) študijski igrani
Nastopajoči
Prespana pomlad (2014) kratki igrani film
Režiser
Božji otroci (2012) dokumentarni
Preklete podlasice (2011) igrani
Scenarist
Božji otroci (2012) dokumentarni
Preklete podlasice (2011) igrani