Bojan Emeršič

Rojen v Mariboru.

Filmografija

Nastopajoči
Maček Muri - Kosilo (2018) kratki animirani film
Fountain (2017) igrani
Maček Muri – Sprehod (2016) kratki animirani film
Dva Ena (2015) igrani
Maček Muri (2013) animirani
Šanghaj (2012) igrani
Hit poletja (2008) celovečerni igrani film
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
1/2 (2006) študijski igrani film
Barabe! (2001) celovečerni igrani film
Blues za Saro (1999) celovečerni igrani film
Brezno (1998) celovečerni igrani film
Moj prijatelj Arnold (1997) kratki igrani TV film
Junaki petega razreda (1996) TV nadaljevanka
Peter in Petra (1996) kratki igrani film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Betonski človek (1995) kratki igrani film
Predsednik (1992) celovečerni igrani TV film
Gospodična Mary (1992) celovečerni igrani TV film
Bau-bau (1991) kratki igrani film
Babica gre na jug (1991) celovečerni igrani film
Koza je preživela (1991) študijski igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film