Darko Herič, Zfs

Filmografija

Direktor fotografije
Ne bom več luzerka (2018) celovečerni igrani film
Pero Lovšin - Ti lahko (2018) celovečerni dokumentarni film
Koliko se ljubiš? (2018) celovečerni dokumentarni film
Odstiranje pogleda z Mirjano Borčić (2017) dokumentarni
Selitev (2016) igrani
Dober tek, življenje! (2016) igrani
Zunaj (2015) igrani
Vdih (2015) igrani
Talenti (2014) igrani
Mulci (2014) igrano animirani
Kaj pa Mojca? (2014) celovečerni dokumentarni film
Dvojina (2013) igrani
Otroci socializma - zamenite mi glavo (2012) dokumentarni
Peter Bossman dobrodošel (2011) dokumentarni
Nekoč je bila dežela pridnih (2011) dokumentarni
Nad mestom se dani (2011) igrani
Pobeg (2011) igrani
Beli zajec (2011) TV igrani
Adagio (0) igrani
Snemalec
Jaz sem Janez Janša (2012) dokumentarni
Beli zajec (2011) TV igrani
Peter Bossman dobrodošel (2011) dokumentarni