Tim Žibrat

Filmografija

Avtor glasbe
Cankar (2018) celovečerni dokumentarni film
Goreči škof (2017) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Verjetno te nikoli več ne bom videla (2017) kratki igrani film
Kresnik: Ognjeno izročilo (2014) kratki igrani film
Busker (2014) kratki igrani film
Leon in Jan - mlada kmetovalca (2014) dokumentarni
Missing the moment (2012) igrani
Besni prerok (2011) dokumentarni
Oblikovalec zvoka
Verjetno te nikoli več ne bom videla (2017) kratki igrani film
Goreči škof (2017) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Moj avto! (2016) kratki igrani film
Busker (2014) kratki igrani film
Kresnik: Ognjeno izročilo (2014) kratki igrani film
Food Fetish (2014) igrani
Missing the moment (2012) igrani