Maja Prelog

Sem Maja Prelog, rojena 12.02.1988 v Ljubljani. Po končani gimnaziji sem se vpisala na študij klasične grščine in srbohrvaščine na filozofski fakulteti. Od leta 2008 sem študentka filmske in televizijske režije na akademiji za gledališče, radio, film in televizijo. Dokumentarni film Generacija Južne Afrike je moj prvi študijski dokumentarni film.

Filmografija

Direktor fotografije
2045 (2016) eksperimentalni
Kostumografija
2045 (2016) eksperimentalni
Montažer
2045 (2016) eksperimentalni
Režiser
2045 (2016) eksperimentalni
Divji vzhod (2012) študijski igrani
Nikamor 13:22 (2011) igrani
Generacija Južne Afrike (2010) dokumentarni
Scenograf
2045 (2016) eksperimentalni
Scenarist
2045 (2016) eksperimentalni
Divji vzhod (2012) študijski igrani
Nikamor 13:22 (2011) igrani
Generacija Južne Afrike (2010) dokumentarni