Ratko Đurović

Filmografija

Avtor dialogov
Dokaz (1972) kratki dokumentarni film
Scenarist
13. jul (1982) celovečerni igrani film
Čovjek koga treba ubiti (1979) celovečerni igrani film
Crveni udar (1974) celovečerni igrani film
Prvi splitski odred (1972) celovečerni igrani film
Tito - vrhovni komandant (1972) kratki dokumentarni film
Bitka na Neretvi (1969) celovečerni igrani film
Španija naše mladosti (1967) kratki dokumentarni film
Provereno min net (1965) celovečerni igrani film
Užička republika (1963) kratki dokumentarni film
Kozara (1962) celovečerni igrani film
Rukovet (1961) kratki dokumentarni film
Grad na Nišavi (1960) kratki dokumentarni film
Zaštićene brazde (1959) kratki dokumentarni poučni film
Campo Mamula (1959) celovečerni igrani film
Četiri kilometra na sat (1958) celovečerni igrani film
Zle pare (1956) celovečerni igrani film