Janez Stucin

Filmografija

Direktor fotografije
Mladi levi: polnost časa (2016) dokumentarni
Čas za improvizacijo (2014) dokumentarni
Prepisani (2011) igrani
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Tošl (2007) celovečerni igrani film
Odmevi časa (0) neznan
Nastopajoči
Mala šola uresničarije (2016) animirani
Režiser
Čas za improvizacijo (2014) dokumentarni
Scenarist
Mala šola uresničarije (2016) animirani
Snemalec
Mladi levi: polnost časa (2016) dokumentarni
Kruha in iger (2011) igrani