Jani Sever

Filmografija

Producent
Koliko se ljubiš? (2018) celovečerni dokumentarni film
Ko sem se pogledala navzdol (2017) kratki eksperimentalni film
Dom ljubi dom (2016) dokumentarni
Dober tek, življenje! (2016) igrani
Vdih (2015) igrani
Pot v raj (2014) igrani
Kaj pa Mojca? (2014) celovečerni dokumentarni film
Prepisani (2011) igrani
Veš, poet, svoj dolg? (2010) dokumentarni
Elena (2010) srednjemetražni igrani film
Režiser
Pero Lovšin - Ti lahko (2018) celovečerni dokumentarni film
Status Zero (2016) srednjemetražni dokumentarni TV film
Richard pride jutri (2015) dokumentarni
Adagio (0) igrani
Scenarist
Pero Lovšin - Ti lahko (2018) celovečerni dokumentarni film
Status Zero (2016) srednjemetražni dokumentarni TV film
Richard pride jutri (2015) dokumentarni
Nekoč je bila dežela pridnih (2011) dokumentarni
Hoja po vodi (2011) dokumentarni
Elena (2010) srednjemetražni igrani film
Veš, poet, svoj dolg? (2010) dokumentarni
Adagio (0) igrani