Boris Dvornik

Filmografija

Nastopajoči
Karneval, anđeo i prah (1990) celovečerni igrani film
Kiklop (1982) celovečerni igrani film
Povratak (1979) celovečerni igrani film
Okupacija u 26 slika (1978) celovečerni igrani film
Derviš i smrt (1974) celovečerni igrani film
Crveni udar (1974) celovečerni igrani film
Sutjeska (1973) celovečerni igrani film
Tragovi crne djevojke (1972) celovečerni igrani film
Lov na jelene (1972) celovečerni igrani film
Opklada (1971) celovečerni igrani film
Most (1969) celovečerni igrani film
Čovjek nije tica (1965) celovečerni igrani film
Svanuće (1964) celovečerni igrani film
Zemljaci (1963) celovečerni igrani film
Radopolje (1963) celovečerni igrani film
Sjenka slave (1962) celovečerni igrani film
Deveti krug (1960) celovečerni igrani film