Marco Juratovec

Filmografija

Nastopajoči
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Scenograf
Navigare Necesse Est (2017) dokumentarni
Nevidna roka Adama Smitha (2017) kratki igrani film
Moderne Kunst (2017) kratki igrani film
Fountain (2017) igrani
Rudar (2017) igrani
Nika (2016) igrani
Dobro unovčeno popoldne (2016) kratki igrani film
Dekleta ne jočejo (2015) igrani
Luči mesta (2015) igrani
Zapelji me (2013) igrani
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Srebrna koža (2009) kratki igrano-animirani film