Marco Juratovec

Filmografija

Nastopajoči
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Scenograf
Ne bom več luzerka (2018) celovečerni igrani film
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Moderne Kunst (2017) kratki igrani film
Fountain (2017) igrani
Rudar (2017) igrani
Nedeljsko jutro (2017) kratki igrani film
Navigare Necesse Est (2017) dokumentarni
Nevidna roka Adama Smitha (2017) kratki igrani film
Dobro unovčeno popoldne (2016) kratki igrani film
Nika (2016) igrani
Luči mesta (2015) igrani
Dekleta ne jočejo (2015) igrani
Zapelji me (2013) igrani
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Srebrna koža (2009) kratki igrano-animirani film