Tina Bonča

Filmografija

Kostumograf
Musca Domestica (2017) kratki igrani film
Jogi in škatla (2016) študijski igrani
Selitev (2016) igrani
Kekec, tri dni pred poroko (2012) igrani
Srebrna koža (2009) kratki igrano-animirani film
Kostumografija
Rudar (2017) igrani
Košarkar naj bo (2017) igrani
Vztrajanje (2017) igrani
Svitanje (2016) študijski igrani
Štiri stvari, ki sem jih želel početi s tabo (2015) igrani
Nazaj (2014) igrani
Za zaprtimi očmi (2010) igrani
Psi v vesolju (2009) kratki igrano-animirani film
Scenograf
Psi v vesolju (2009) kratki igrano-animirani film