Tina Bonča

Filmografija

Kostumograf
Musca Domestica (2017) kratki igrani film
Jogi in škatla (2016) študijski igrani
Selitev (2016) igrani
Kekec, tri dni pred poroko (2012) igrani
Srebrna koža (2009) kratki igrano-animirani film
Kostumografija
Ne bom več luzerka (2018) celovečerni igrani film
Poslednji dan Rudolfa Nietscheja (2018) kratki igrani film
Rudar (2017) igrani
Vztrajanje (2017) igrani
Košarkar naj bo (2017) igrani
Svitanje (2016) študijski igrani
Štiri stvari, ki sem jih želel početi s tabo (2015) igrani
Nazaj (2014) igrani
Za zaprtimi očmi (2010) igrani
Psi v vesolju (2009) kratki igrano-animirani film
Scenograf
Psi v vesolju (2009) kratki igrano-animirani film