Vojko Duletič

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Avtor priredbe scenarija
Maškarada (1971) celovečerni igrani film
Montažer
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Portret Gabrijela Stupice (1982) kratki dokumentarni film o umetnosti
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Ljubezen na odoru (1973) celovečerni igrani film
Na klancu (1971) celovečerni igrani film
In memoriam (1968) kratki dokumentarni film
Cinema verite (1968) kratki igrani film
Podobe iz sanj (1967) kratki igrani film
Weekend v Velenju (1967) kratki dokumentarni propagandni film
Na petelina (1966) kratki igrani film
Poletna noč (1965) kratki igrani eksperimentalni film
Zarota (1964) celovečerni igrani film
Vzpon (1958) kratki dokumentarni reportažni film
Režiser
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Portret Gabrijela Stupice (1982) kratki dokumentarni film o umetnosti
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Lutkarji (1977) kratki dokumentarni film
Med strahom in dolžnostjo (1975) celovečerni igrani film
Razstava gotske plastike na Slovenskem (1974) kratki dokumentarni film o umetnosti
Ljubezen na odoru (1973) celovečerni igrani film
Slike iz galerije (1973) kratki dokumentarni film o umetnosti
Hoja za soncem (1973) kratki dokumentarni športni film
Na klancu (1971) celovečerni igrani film
In memoriam (1968) kratki dokumentarni film
Cinema verite (1968) kratki igrani film
Podobe iz sanj (1967) kratki igrani film
Weekend v Velenju (1967) kratki dokumentarni propagandni film
Na petelina (1966) kratki igrani film
Poletna noč (1965) kratki igrani eksperimentalni film
Tovariši (1964) kratki igrani film
Scenograf
Na klancu (1971) celovečerni igrani film
Podobe iz sanj (1967) kratki igrani film
Tovariši (1964) kratki igrani film
Scenarist
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Portret Gabrijela Stupice (1982) kratki dokumentarni film o umetnosti
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Lutkarji (1977) kratki dokumentarni film
Med strahom in dolžnostjo (1975) celovečerni igrani film
Razstava gotske plastike na Slovenskem (1974) kratki dokumentarni film o umetnosti
Ljubezen na odoru (1973) celovečerni igrani film
Na klancu (1971) celovečerni igrani film
In memoriam (1968) kratki dokumentarni film
Cinema verite (1968) kratki igrani film
Podobe iz sanj (1967) kratki igrani film
Weekend v Velenju (1967) kratki dokumentarni propagandni film
Na petelina (1966) kratki igrani film
Poletna noč (1965) kratki igrani eksperimentalni film
Tovariši (1964) kratki igrani film
Samorastniki (1963) celovečerni igrani film