Rudi Uran

RUDI URAN Rojen leta 1961 v Ljubljani. Diplomant ALUO UL. Poleg slikarstva ga ustvarjalno zanima film, predvsem dokumentarni.

Filmografija

Direktor fotografije
Futura: Na odprtem (2017) celovečerni igrani film
Poroka (2015) dokumentarni
Nebeška vas (2012) neznan
Kamera
Munira (2010) dokumentarni
Montažer
Futura: Na odprtem (2017) celovečerni igrani film
Poroka (2015) dokumentarni
Nebeška vas (2012) neznan
Munira (2010) dokumentarni
Režiser
Futura: Na odprtem (2017) celovečerni igrani film
Poroka (2015) dokumentarni
Nebeška vas (2012) neznan
Munira (2010) dokumentarni
Ko je nebo previsoko in zemlja pretrda (2008) celovečerni dokumentarni film
Scenarist
Futura: Na odprtem (2017) celovečerni igrani film
Poroka (2015) dokumentarni
Nebeška vas (2012) neznan