Teo Rižnar

Filmografija

Asistent zvoka
Odraščanje (2017) celovečerni dokumentarni film
Grafični oblikovalec
Mulc - frača (2009) neznan
Kolorist
Ne bom več luzerka (2018) celovečerni igrani film
Koproducent
Posledice (2018) celovečerni igrani film
Koyaa - Zmrzljivi šal (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Vztrajne nalepke (2017) kratki lutkovni animirani film
Nadzornik postprodukcije
Koyaa - Roža (2013) kratki lutkovni animirani film
Postprodukcijske usluge
Prepisani (2011) igrani
Mulc - frača (2009) neznan
Vizualni efekti
Prepisani (2011) igrani
Kruha in iger (2011) igrani