NuFrame

Filmografija

3D animator
Mulc - frača (2009) neznan
Asistent kostumografa
Mulc - frača (2009) neznan
Koproducent
Apoptoza (2017) kratki igrani film
Koprodukcijska hiša
Nekoč so bili ljudje (2019) neznan
Človek s senco (2018) celovečerni igrani film
Ne bom več luzerka (2018) celovečerni igrani film
Posledice (2018) celovečerni igrani film
Igram, sem (2018) celovečerni igrani film
Glasba je časovna umetnost 2, LP film Buldožer – Pljuni istini u oči (2017) srednjemetražni dokumentarni TV film
Koyaa - Zmrzljivi šal (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Vztrajne nalepke (2017) kratki lutkovni animirani film
Tunel (2017) kratki igrani film
Slovo (2016) animirani
Mala šola uresničarije (2016) animirani
Impromptu (2015) igrani
Luči mesta (2015) igrani
Boj za (2014) dokumentarni
Premiki v obljubljene dežele (2013) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Pravica ljubiti (2013) igrani
Koyaa - Roža (2013) kratki lutkovni animirani film
Jutro (2012) igrani
Mož s krokarjem (2012) dokumentarni
Koyaa - Lajf je čist odbit (2011) kratki lutkovni animirani film
Prepisani (2011) igrani
Postprodukcijske usluge
Koyaa - Lajf je čist odbit (2011) kratki lutkovni animirani film
Mulc - frača (2009) neznan