Valter Dragan

Rojen v Kopru.

Filmografija

Nastopajoči
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Niko (2017) kratki igrani film
Čefurji raus! (2013) igrani
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
Kitajci prihajajo (2009) kratki igrani film
Volilni molk (2009) kratki igrani film
Moj sin, seksualni manijak (2006) kratki igrani film
Rezervni deli (2003) celovečerni igrani film
Zadnja večerja (2001) celovečerni igrani film
Stereotip (1997) celovečerni igrani film
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film