Mitja Mlakar

Filmografija

Animator
Neskončni vozel (2010) neznan
Asistent režije
Neskončni vozel (2010) neznan
Direktor fotografije
Food Fetish (2014) igrani
Missing the moment (2012) igrani
Šah mat (2008) kratki igrani film
Kamera
Neskončni vozel (2010) neznan
Kostumografija
Šah mat (2008) kratki igrani film
Montažer
Missing the moment (2012) igrani
Režiser
Verjetno te nikoli več ne bom videla (2017) kratki igrani film
Busker (2014) kratki igrani film
Missing the moment (2012) igrani
Scenograf
Šah mat (2008) kratki igrani film
Scenarist
Verjetno te nikoli več ne bom videla (2017) kratki igrani film
Busker (2014) kratki igrani film
Missing the moment (2012) igrani