Svetlana Dramlić

Filmografija

Montažer
My way 50 (2018) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Privid (2016) igrani
BANDITENKINDER - SLOVENSKEMU NARODU UKRADENI OTROCI (2014) dokumentarni
Divji vzhod (2012) študijski igrani
Trenutek vročice – Nastja Bremec & Michal Rynia (2012) igrani
Oči in ušesa boga (2012) dokumentarni
Divji (2012) dokumentarni
Čudež (2011) dokumentarni
Evangelij po Jovanu (2011) igrani
Časovna banka (2011) dokumentarni
Smeti (2011) dokumentarni
10 let (2010) neznan
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Osa (2007) kratki igrani film
Režiser
Mario je gledal morje z zaljubljenimi očmi (2014) igrani
Trenutek vročice – Nastja Bremec & Michal Rynia (2012) igrani
Čudež (2011) dokumentarni
Scenarist
Čudež (2011) dokumentarni