Saša Dobrila

Filmografija

Animator lutk
Naredi si sam (1976) kratki lutkovni film
Strah (1962) kratki lutkovni film
Pijana ulična lampa (1962) kratki lutkovni film
2+2=3 (1961) kratki lutkovni film
Venera (1961) kratki lutkovni film
Pepe išče stanovanje (1960) kratki lutkovni film
Robot (1960) kratki lutkovni film
Tri ljenčine (1959) kratki lutkovni film
Motoritis (1959) kratki lutkovni film
Bongo (1958) kratki lutkovni film
Otok (1957) kratki lutkovni film
Brihtne buče (1957) kratki lutkovni film
Najlepši cvet (1957) kratki lutkovni film
7 na en mah (1952) kratki lutkovni film
Vitez in koš (1952) kratki lutkovni film
Montažer
Naredi si sam (1976) kratki lutkovni film
Robot (1960) kratki lutkovni film
Motoritis (1959) kratki lutkovni film
Bongo (1958) kratki lutkovni film
Najlepši cvet (1957) kratki lutkovni film
Otok (1957) kratki lutkovni film
7 na en mah (1952) kratki lutkovni film
Vitez in koš (1952) kratki lutkovni film
Režiser
Naredi si sam (1976) kratki lutkovni film
Pijana ulična lampa (1962) kratki lutkovni film
Venera (1961) kratki lutkovni film
Ne diži nos (1961) kratki lutkovni film
Robot (1960) kratki lutkovni film
Pepe išče stanovanje (1960) kratki lutkovni film
Motoritis (1959) kratki lutkovni film
Tri ljenčine (1959) kratki lutkovni film
Bongo (1958) kratki lutkovni film
Otok (1957) kratki lutkovni film
Najlepši cvet (1957) kratki lutkovni film
Brihtne buče (1957) kratki lutkovni film
7 na en mah (1952) kratki lutkovni film
Vitez in koš (1952) kratki lutkovni film
Scenograf
Ne diži nos (1961) kratki lutkovni film
Tri ljenčine (1959) kratki lutkovni film
Brihtne buče (1957) kratki lutkovni film
Otok (1957) kratki lutkovni film
Vitez in koš (1952) kratki lutkovni film
7 na en mah (1952) kratki lutkovni film
Scenarist
Naredi si sam (1976) kratki lutkovni film
Robot (1960) kratki lutkovni film
Najlepši cvet (1957) kratki lutkovni film
Otok (1957) kratki lutkovni film
Vitez in koš (1952) kratki lutkovni film
7 na en mah (1952) kratki lutkovni film