Anže Košir

Filmografija

Oblikovalka maske
Pod gladino (2016) igrani
Zadnja runda (2015) igrani
Sošolki (2015) igrani
Dekleta ne jočejo (2015) igrani
Avtošola (2014) celovečerni igrani film
Failsafe (2013) igrani
Fuck Machine (2012) igrani
Hvala za Sunderland (2012) igrani
Zmaga ali kako je Maks Bigec zasukal kolo zgodovine (2011) igrani
Črni bratje (2010) igrani
Kandidatka in šofer (2010) neznan
Tolažnik (2009) igrani
Soba 408 (2009) srednjemetražni igrani TV film
Distorzija (2009) celovečerni igrani TV film
Vsakdan ni vsak dan (2008) kratki igrani film
Od električarja z ljubeznijo (2008) kratki igrani film
Usode (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Vikend paket (2007) kratki igrani film
Snemalec zvoka
Zapelji me (2013) igrani