Slobodan Dimitrijević

Filmografija

Nastopajoči
Novinar (1979) celovečerni igrani film
Trofej (1979) celovečerni igrani film
Stići pre svitanja (1978) celovečerni igrani film
Vrhovi Zelengore (1976) celovečerni igrani film
SB zatvara krug (1974) celovečerni igrani film
Valter brani Sarajevo (1972) celovečerni igrani film
Vreme bez vojna (1969) celovečerni igrani film
Sunce tuđeg neba (1968) celovečerni igrani film
Lelejska gora (1968) celovečerni igrani film
Prometej s otoka Viševice (1964) celovečerni igrani film