Tom Gomizelj

Filmografija

Koproducent
paris.love (2007) celovečerni igrani film
Producent
Le dihajoče bitje (2017) kratki dokumentarni film
Dolga pot do prvih korakov (2017) kratki dokumentarni
Nara Petrovič = človek (2016) dokumentarni
Idomeni geto (2016) dokumentarni
Številka 3 (2015) dokumentarni
Vsi smo tu že od nekdaj (2015) eksperimentalni
Spin Off (2014) eksperimentalni
Rail Waiting (2014) dokumentarni
Po vino v Krčevino (2014) dokumentarni
Nikoli prej letel (2014) dokumentarni
Morning glory (2014) dokumentarni
Ephemera (2014) igrani
XYX (2014) eksperimentalni
Pola-Pola (2014) dokumentarni
Pletena borba (2014) dokumentarni
Božja napaka (2014) dokumentarni
Sosedje platna (2014) dokumentarni
Odeon (2014) dokumentarni
Hrana Anarh (2014) dokumentarni
Fekolog (2014) dokumentarni
Življenje na visoki nogi (2014) dokumentarni
Kosilo na travi (2013) igrani
Ž (2013) dokumentarni
Gastarbajterji (2007) kratki dokumentarni film