Stojan Aranđelović

Filmografija

Nastopajoči
Žena s krajolikom (1989) celovečerni igrani film
Zalazak sunca (1982) celovečerni igrani film
Suton (1982) celovečerni igrani film
Trofej (1979) celovečerni igrani film
Slike iz života udarnika (1972) celovečerni igrani film
Uloga moje porodice u svjetskoj revoluciji (1971) celovečerni igrani film
Bronte (1971) celovečerni igrani film
Sunce tuđeg neba (1968) celovečerni igrani film
Lelejska gora (1968) celovečerni igrani film
Palma među palmama (1967) celovečerni igrani film
Mali vojnici (1967) celovečerni igrani film
Tople godine (1966) celovečerni igrani film
Glineni golub (1966) celovečerni igrani film
Čovjek nije tica (1965) celovečerni igrani film
Dvostruki obruč (1963) celovečerni igrani film
U sukobu (1963) celovečerni igrani film
Zemljaci (1963) celovečerni igrani film
Kapi, vode, ratnici (Žive vode - Mali Skver - Kapi) (1962) celovečerni igrani omnibus
Kota 905 (1960) celovečerni igrani film
Rafal u nebo (1958) celovečerni igrani film
Kroz granje nebo (1958) celovečerni igrani film
Zenica (1957) celovečerni igrani film