Robert Sršen

Filmografija

Glasbena oprema
Majoš (2010) srednjemetražni igrani film
Oblikovalec zvoka
Stekle lisice (2017) celovečerni igrani film
Bila so Titova mesta (2017) dokumentarni
Sedem grehov in vrlin (2016) celovečerni dokumentarni film
Pod gladino (2016) igrani
Sošolki (2015) igrani
Štiri stvari, ki sem jih želel početi s tabo (2015) igrani
Dekleta ne jočejo (2015) igrani
Avtošola (2014) celovečerni igrani film
Mama je ena sama (2014) dokumentarni
Ljubljana, London, New York (2014) dokumentarni
Panika (2013) igrani
Hvala za Sunderland (2012) igrani
Vaje v objemu (2012) igrani
Božična večerja (2011) igrani
Kruha in iger (2011) igrani
Zmaga ali kako je Maks Bigec zasukal kolo zgodovine (2011) igrani
Muzika od Trsta do Trbiža (2010) neznan
Pesem upora (2010) neznan
Igra s pari (2009) celovečerni igrani TV film
Bogdan Grom (2009) srednjemetražni dokumentarni TV film
Kitajci prihajajo (2009) kratki igrani film
Šentilj - Spielfeld, mejni prehod, ki ga ni več (2009) srednjemetražni dokumentarni TV film
Distorzija (2009) celovečerni igrani TV film
Glasnik slovenske brežine (2008) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Videvanja Van Gogha (2008) celovečerni igrani film
Hit poletja (2008) celovečerni igrani film
Vikend paket (2007) kratki igrani film
Posnetek od blizu (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Transatlantik 05 (2007) celovečerni dokumentarni film
Fabiani : Plečnik (2006) celovečerni dokumentarni film
Kosilnica (2006) srednjemetražni igrani film
Tunel upanja (2006) srednjemetražni igrani film
Snemalec zvoka
Ples besed (2006) študijski dokumentarni film
Druga generacija (2006) srednjemetražni dokumentarni TV film
Pop (2005) študijski dokumentarni film
Zvok
Polka film (2010) neznan