Miha Černec

Filmografija

Izvršni producent
Arheo (2011) celovečerni igrani film
Producent
Oroslan (2019) celovečerni dokumentarni film
Versopolis (2018) kratki igrani film
Varuhi civilizacije (2018) celovečerni dokumentarni TV film
Ivan (2017) igrani
Prvih 10 - Remake (2016) dokumentarni
Ribolov (2016) igrani
Mali princ (2015) igrani
Peter Peter (2015) animirani
Stopnice (2015) igrani
Ljubezen na strehi sveta (2015) igrani
Sprava (2014) igrani
Boj za (2014) dokumentarni
Sto psov (2012) igrani
Robutanje koruze (2009) kratki igrani film
Ti si jedini gazda ove kuće - Ti si edini gospodar te hiše (2006) kratki igrani film
Stanislav Škrabec, Oče slovenske fonetike (2005) celovečerni igrano-dokumentarni TV film