Miha Černec

Filmografija

Izvršni producent
Arheo (2011) celovečerni igrani film
Producent
Ivan (2017) igrani
Ribolov (2016) igrani
Prvih 10 - Remake (2016) dokumentarni
Stopnice (2015) igrani
Mali princ (2015) igrani
Ljubezen na strehi sveta (2015) igrani
Peter Peter (2015) animirani
Boj za (2014) dokumentarni
Sprava (2014) igrani
Sto psov (2012) igrani
Robutanje koruze (2009) kratki igrani film
Ti si jedini gazda ove kuće - Ti si edini gospodar te hiše (2006) kratki igrani film
Stanislav Škrabec, Oče slovenske fonetike (2005) celovečerni igrano-dokumentarni TV film