Jaka Kovačič

Filmografija

Montažer
Poj mi pesem (2018) dokumentarni
Moj prijatelj Mujo (2012) dokumentarni
Sfinga (2011) igrano dokumentarni
Na koncu Tržaške (2010) neznan
Veter v meni (2010) igrani
Roki na steni (2008) kratki igrani film
Otroci s Petrička (2007) celovečerni dokumentarni film
Made in Slovenia (2007) kratki igrani film
Prijatelji od daleč (2006) srednjemetražni dokumentarni TV film
Aufbiks! (2006) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Flosarji (2005) dokumentarni
Snemalec zvoka
Na koncu Tržaške (2010) neznan