Miroslav Mandić

Filmografija

Dramaturg
Traktor, ljubezen in rock'n'roll (2011) celovečerni igrani film
Made in Slovenia (2007) kratki igrani film
Mentor
Moški (2010) neznan
Darilo (2010) neznan
Trst je naš! (2010) neznan
Producent
Adria Blues (2013) igrani
Režiser
Igram, sem (2018) celovečerni igrani film
Stopnice (2015) igrani
Adria Blues (2013) igrani
Scenarist
Igram, sem (2018) celovečerni igrani film
Stopnice (2015) igrani
Adria Blues (2013) igrani
Traktor, ljubezen in rock'n'roll (2011) celovečerni igrani film