Tina Lasič Andrejević

Filmografija

Asistent maske
Mulc - frača (2009) neznan
Oblikovalka maske
Rudar (2017) igrani
10 let (2010) neznan
Srebrna koža (2009) kratki igrano-animirani film
E-pigs (2009) kratki igrano-animirani film
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Prehod (2008) celovečerni igrani film
Realnost (2008) celovečerni igrani film
Embrio (2007) kratki igrani film
Kratki stiki (2006) celovečerni igrani film
Angoraangora (2005) študijski igrani film
Quick View - Toplo-hladno (2005) diplomski igrani film
Sretan put Nedime (2005) študijski igrani film
Pes, ki je umrl ob pravem času (2005) diplomski igrani film
Peter Kržišnik (2004) študijski igrani film