Jernej Kastelec

Rojen leta 1980 v Ljubljani. Po poklicu je diplomirani etnolog in trenutno študent filmske režije na AGRFT. Obleka je njegov prvi igrani film.

Filmografija

Direktor fotografije
Ljubo doma (2017) kratki dokumentarni film
Montažer
Ljubo doma (2017) kratki dokumentarni film
Leon in Jan - mlada kmetovalca (2014) dokumentarni
Režiser
Ljubo doma (2017) kratki dokumentarni film
Leon in Jan - mlada kmetovalca (2014) dokumentarni
Klepet s Piko (2007) kratki igrani film
Obleka (2006) študijski igrani film
Barve (2005) študijski dokumentarni film
Scenarist
Ljubo doma (2017) kratki dokumentarni film
Kresnik: Ognjeno izročilo (2014) kratki igrani film
Leon in Jan - mlada kmetovalca (2014) dokumentarni
Klepet s Piko (2007) kratki igrani film
Obleka (2006) študijski igrani film
Barve (2005) študijski dokumentarni film