Nejc Saje

Filmografija

Animator
Dvorišče (2006) kratki animirani film
Direktor fotografije
Apoptoza (2017) kratki igrani film
Martin Krpan (2017) kratki animirani film
Idila (2014) igrani
Vsak pravi pesnik (2014) eksperimentalni
Veriga mesa (2010) igrani
Lisica v lisičjem jeziku (2009) kratki animirani film
Dvorišče (2006) kratki animirani film
Rudi Omota: prezrto poglavje slovenske kinematografije (2004) srednjemetražni dokumentarni TV film
Montažer
Vsak pravi pesnik (2014) eksperimentalni
Režiser
Martin Krpan (2017) kratki animirani film
Vsak pravi pesnik (2014) eksperimentalni
Dvorišče (2006) kratki animirani film
Scenarist
Dvorišče (2006) kratki animirani film
Snemalec
Apoptoza (2017) kratki igrani film
Veriga mesa (2010) igrani