Vlado Vlaškalič

Filmografija

Narator
Križ in kladivo (2015) dokumentarni
Nastopajoči
Avtošola (2014) celovečerni igrani film
Sprava (2014) igrani
Srečen za umret (2012) neznan
Kruha in iger (2011) igrani
Made in Slovenia (2007) kratki igrani film
Breze, morje in neskončno (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Aufbiks! (2006) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Sstress (2003) kratki igrani film
Rezervni deli (2003) celovečerni igrani film
Novi svet (2003) TV nadaljevanka
Varuh meje (2002) celovečerni igrani film
Ponedeljkov stric (1999) TV etuda