Silva Čušin

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Glas
My way 50 (2018) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Nastopajoči
Izbrisana (2018) celovečerni igrani film
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Tiho (2017) kratki igrani film
Zahtevam most, pripada mi! (2014) igrani
Inferno (2014) igrani
Trst je naš! (2010) neznan
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
9:06 (2009) celovečerni igrani film
Skrbnik (2008) kratki igrani film
Hit poletja (2008) celovečerni igrani film
Vučko (2007) kratki igrani film
Prezgodaj dva metra spodaj (2006) študijski igrani film
Estrellita –pesem za domov (2006) celovečerni igrani film
Predmestje (2005) celovečerni igrani film
Jogurt (2001) TV etuda
Z ljubeznijo (2000) študijski igrani film
Ščetka (1999) študijski igrani film
Primer Feliks Langus ali Kako ujeti svobodo (1991) celovečerni igrani TV film
Nekdo drug (1989) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) TV nadaljevanka
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Veselo gostivanje (1984) celovečerni igrani film
Amen pod kamen (1979) študijski igrani film
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film