Janez Čuk

Rojen v Ljubljani. Umrl v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
Srešćemo se večeras (1962) celovečerni igrani film
L'Enclos / Ograda (1961) celovečerni igrani film
Ti loviš (1961) celovečerni igrani film
Potraga za zmajem (1961) celovečerni igrani film
Festival Girls, The (1960) celovečerni igrani film
Dobri stari pianino (1959) celovečerni igrani film
Lakat kao takav (1959) kratki igrani satirični film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Dobro morje (1958) celovečerni igrani film
Ne čakaj na maj (1957) celovečerni igrani film
Dolina miru (1956) celovečerni igrani film
Trenutki odločitve (1955) celovečerni igrani film
Vesna (1953) celovečerni igrani film
Režiser
Bodi previden (1955) kratki dokumentarni propagandni film
Scenarist
Ribiške razglednice (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Tangente (1964) TV igra