Zlatjan Čučkov

Filmografija

Montažer
Koliko se ljubiš? (2018) celovečerni dokumentarni film
Nisi pozabil (2016) igrani
Ne grem na koleno (2015) dokumentarni
Boj za (2014) dokumentarni
Zora (2014) igrani
Maks (2012) igrani
Nikamor 13:22 (2011) igrani
Peter Bossman dobrodošel (2011) dokumentarni
Božična večerja (2011) igrani
Pobeg (2011) igrani
Vedno mlada Slovenija (2011) dokumentarni
Črni bratje (2010) igrani
Pisma iz Egipta (2010) neznan
Za zaprtimi očmi (2010) igrani
Kitajci prihajajo (2009) kratki igrani film
Leteča brata Rusjan (2009) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Alma M. Karlin: Samotno potovanje (2009) celovečerni igrano-dokumentarni TV film
Distorzija (2009) celovečerni igrani TV film
ŠOA Teža molka (2008) celovečerni dokumentarni film
Videvanja Van Gogha (2008) celovečerni igrani film
Ivana Kobilica - portret slikarke (2007) celovečerni dokumentarni film
Posnetek od blizu (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Kosilnica (2006) srednjemetražni igrani film
Tabula rasa (2006) kratki animirani film
Trpljenje mladega Igorja (2006) srednjemetražni igrani TV film
Želim vse (2004) celovečerni igrani TV film
Solzice (2004) študijski igrani film
Kako živijo slovenski gradovi (2003) dokumentarna TV nanizanka
Uničene sanje dr. Franceta Prešerna (2001) kratki dokumentarni film
Sladke sanje (2001) celovečerni igrani film
Naj ostane med nami (2000) TV igra
Porno film (2000) celovečerni igrani film
Jezero (2000) diplomski igrani film
Blues za Saro (1999) celovečerni igrani film
Spleti čisto blizu vas (1999) TV igra
Križišče (1998) kratki risani film
Brezno (1998) celovečerni igrani film
Outsider (1996) celovečerni igrani film
Okus krvi (1996) kratki igrani film
Dosjeji J. K. (1995) TV nadaljevanka
Kdo bo koga (1993) TV nadaljevanka