Aleksander Sandi Čolnik

Rojen v Mariboru.

Filmografija

Nastopajoči
Marjana Lipovšek (2002) kratki dokumentarni TV film
Pesem od Ludomorca (1997) kratki igrani film
Režiser
Naš partizanski Kočevski rog (1979) kratki dokumentarni učni film
Kultura v NOB (1979) kratki dokumentarni učni film
Veš, poet svoj dolg? (1979) kratki dokumentarni učni film
Človek z Mure (1979) kratki dokumentarni učni film
Iz roda v rod duh išče pot (1979) kratki dokumentarni učni film
Pri Cankarju na Rožniku (1979) kratki dokumentarni učni film
Samoupravna interesna skupnost (1977) kratki igrani instruktivni film
Temeljna organizacija združenega dela (1977) kratki igrani instruktivni film
Nastanek in razvoj razredov (1977) kratki dokumentarni instruktivni film
Krajevna skupnost (1977) kratki dokumentarni instruktivni film
Država (1977) kratki dokumentarni instruktivni film
Delegatski sistem (1977) kratki igrani instruktivni film
Scenarist
Kultura v NOB (1979) kratki dokumentarni učni film
Naš partizanski Kočevski rog (1979) kratki dokumentarni učni film
Iz roda v rod duh išče pot (1979) kratki dokumentarni učni film
Pri Cankarju na Rožniku (1979) kratki dokumentarni učni film
Veš, poet svoj dolg? (1979) kratki dokumentarni učni film
Samoupravna interesna skupnost (1977) kratki igrani instruktivni film
Nastanek in razvoj razredov (1977) kratki dokumentarni instruktivni film
Krajevna skupnost (1977) kratki dokumentarni instruktivni film
Država (1977) kratki dokumentarni instruktivni film
Delegatski sistem (1977) kratki igrani instruktivni film
Temeljna organizacija združenega dela (1977) kratki igrani instruktivni film