Iztok Šuc

Filmografija

Animacija
Eko binz (2013) animirani
Animator
Transmedijski projekt Skrivnost barjanskega kolesa (2016) dokumentarni
Glavni animator
Martin Krpan (2017) kratki animirani film
Baron Codelli (2016) igrano dokumentarni
Montažer
Baron Codelli (2016) igrano dokumentarni
Eko binz (2013) animirani
Z-film (2000) kratki igrano-plesni film
Producent
Transmedijski projekt Skrivnost barjanskega kolesa (2016) dokumentarni
Režiser
Eko binz (2013) animirani
Scenograf
Eko binz (2013) animirani
Scenarist
Eko binz (2013) animirani