Marjan Drobnič

Filmografija

Oblikovalec zvoka
Sočasja (2017) celovečerni dokumentarni TV film
Sam svoj – portret Jožeta Babiča (2017) dokumentarni
Charlatan Magnifique (2016) celovečerni dokumentarni film
Fronte Kurdistana (2015) dokumentarni
Ne grem na koleno (2015) dokumentarni
Vitanje v vesolju: Sunita (2015) dokumentarni
Leon in Jan - mlada kmetovalca (2014) dokumentarni
Priletni parazit ali kdo je Marko Brecelj (2013) dokumentarni
Divji (2012) dokumentarni
Fant, pobratim smrti 2 (2012) dokumentarni
Aleksandrinke (2011) dokumentarni
Pisma iz Egipta (2010) neznan
Vodni čut (2008) kratki igrani film
Janez Janša: Projekt (2008) kratki dokumentarni film
Od električarja z ljubeznijo (2008) kratki igrani film
Breze, morje in neskončno (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Amor magister oprimus (2007) kratki dokumentarni film
Želim vse (2004) celovečerni igrani TV film
Zmagovalci (1996) kratki risani film