Zvonko Čoh

Rojen v Celju; filmar, ilustrator in scenograf.Pri filmskih animiranih podvigih največ sodeluje z Milanom Eričem.Ilustriral je številne otroške knjige, npr. Skrivni dnevnik Jadrana Krta (1987),

Filmografija

Glavni animator
Socializacija bika? (1998) celovecerni risani film
Ljubo doma (1985) kratki risani film
Poljubi mehka me radirka (1984) kratki risani film
Glavni risar
Socializacija bika? (1998) celovecerni risani film
Ljubo doma (1985) kratki risani film
Poljubi mehka me radirka (1984) kratki risani film
Nastopajoči
Oda Prešernu (2001) celovečerni igrani film
Kratka himna domovini (1999) kratki igrani film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Režiser
Socializacija bika? (1998) celovecerni risani film
Poskušaj migati dvakrat (1986) kratki risani film
Poljubi mehka me radirka (1984) kratki risani film
Scenograf
Poljubi mehka me radirka (1984) kratki risani film
Scenarist
Socializacija bika? (1998) celovecerni risani film
Utrinki iz snemanja (1995) kratki dokumentarno-risani film
Poljubi mehka me radirka (1984) kratki risani film