Samo Podobnik

Filmografija

Direktor fotografije
Kamera tukaj in tudi teče (2007) srednjemetražni igrani film
Breze, morje in neskončno (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Kaj pa gospod Bach? (2004) celovečerni igrano-dokumentarni TV film
Bitka za reko (1997) kratki dokumentarni TV film
Montažer
Kaj pa gospod Bach? (2004) celovečerni igrano-dokumentarni TV film
Snemalec
Kamera tukaj in tudi teče (2007) srednjemetražni igrani film
Breze, morje in neskončno (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Vehovčev Jurij, baron (1985) TV igra
Zorenje in boji mladega Levstika (1984) TV igra
Odmor (1981) TV igra
Ščuke pa ni, ščuke pa ne (1980) TV nadaljevanka
Nepovabljeni gost (1979) TV igra