Matjaž Jamšek

Filmografija

Snemalec
Ilegalček (1985) TV igra
Na svidenje čez pet let (1982) TV igra
Tekma (1978) TV igra
Balada o jubileju (1977) TV igra
Rojstni dan stare gospe (1976) TV igra
Hude sanje kancelista Jereba (1976) TV igra
Poti in stranpoti (1976) TV nadaljevanka
Sedem ponudb (1976) TV igra
Obiski (1975) TV igra
Šola noči (1972) TV igra
Gluhi mož na meji (1969) TV igra
Zrna jutrišnjih pridelkov (1968) TV igra
Sarabanda za obešence (1968) TV igra
Težave z neko generacijo (1968) TV igra