Drago Tretnjak

Filmografija

Snemalec
Podnajemniki (1985) TV igra
Recepcija (1985) celovečerni igrani TV film
Resnični obraz Anite Novak (1984) TV nadaljevanka
Sanjarjenje (1983) TV igra
Vsako jutro dobro jutro (1983) TV igra
Brucka (1981) TV igra
Nepovabljeni gost (1979) TV igra
Čednost v dolini šentflorjanski (1979) TV igra
Vrtačnik (1979) TV igra
Človek - naše največje bogastvo (1979) TV igra
Polom (1978) TV igra
Sobota dopoldan (1976) TV igra
Poti in stranpoti (1976) TV nadaljevanka
Botre (1976) TV igra
Nora hiša (1973) TV nadaljevanka
Stroj (1970) TV igra
Srečanje (1970) TV igra
Zrušek (1969) TV igra
Školjka (1968) TV igra
Mali oglasi (1968) TV nanizanka
Krefli (1968) TV igra