Jože Spacal

Filmografija

Avtor glasbe
Polom (1978) TV igra
Scenograf
40 zelenih slonov (1981) otroška TV nadaljevanka
Vida (1979) TV igra
Čednost v dolini šentflorjanski (1979) TV igra
Vrtačnik (1979) TV igra
Reportaža o primeru tehnika Alojza Matka (1977) TV igra
Sedem ponudb (1976) TV igra
Frontno gledališče - "Veseli teater" (1975) TV igra
Plenk - Plenk (1972) otroška TV igra
Mesto izobilja (1971) otroška TV igra
Stroj (1970) TV igra
Trapollo HH 33 (1969) otroška TV nadaljevanka
Komisija za samomore (1969) TV igra
Vijavajaringaraja (1967) otroška TV nanizanka